Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Γιατί μια μπριζόλα ισοδυναμεί με 600 τσιγάρα; | Otherside.gr

Σας αρέσει να «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη διαδικασία αυτή αναπτύσσονται ετεροκυκλικές αμίνες και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), οι οποίοι αποτελούν σοβαρούς προ-οξειδωτικούς και καρκινογόνους παράγοντες. Επίσης, μην ψήνετε τα τρόφιμα σε «γυμνή» φλόγα! Το ψήσιμο στη θράκα είναι πραγματικά μία μια επιβλαβής πρακτική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου